Info ivm de kaartjes op deze website - zijn deze gratis?

Hartelijk welkom op deze website!


Op zoek naar een digitaal kaartje voor een speciale gelegenheid? (verjaardag, huwelijk, ...) Of wil je iemand een 'Fijne dag' of 'Goede avond' toewensen met een leuk plaatje? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Naast de Homepagina zie je ook corresponderende pagina's.

Zo vind je een verzameling van 'Goede avond' kaartjes terug op de pagina Avondplaatjes, 'Verjaardag' kaartjes op de Verjaardagskaarten pagina, ... Met een klik op het onderwerp in de banner kom je op de gewenste pagina.


Hoe een kaartje opslaan of downloaden?

Klik eerst op het kaartje om het te vergroten. Zo verkrijg je een kaartje in een goede resolutie (niet wazig maar duidelijk, scherp beeld).
  • Computer of laptop: Klik dus eerst op het kaartje om het te vergroten, daarna met de rechter muisknop klikken en 'opslaan als' selecteren.
  • Ipad of smartphone: Klik steeds op het kaartje om het te vergroten, daarna iets langer klikken en afbeelding downloaden selecteren.

Kan ik de kaartjes gratis downloaden?

Ja, je kan alle kaartjes GRATIS downloaden voor persoonlijk gebruik. Je kan het kaartje dus opslaan op je computer of smartphone om het daarna bijvoorbeeld te delen op sociale media.
De door mij zelf gemaakte afbeeldingen zonder logo die je vindt op de eigen ontwerp pagina's zijn vrij voor persoonlijk en commercieel gebruik. 


Bronvermelding:

De onbewerkte, originele afbeeldingen haal ik onder andere van Pixabay en Pexels. Op die sites vind je afbeeldingen die komen met de licentie 'Vrij voor commercieel gebruik, geen attributie nodig'.
Andere afbeeldingen zijn afkomstig van freepikpngtree en Vecteezy. Dit zijn afbeeldingen waarvoor ik ofwel betaal of attributie geef om ze te mogen gebruiken.


Cats kaartjes vind je ook:


Vriendelijke groeten,
CatS